dinsdag 6 september 2011

Personal: Pauze?

Hallo allemaal!
Bij deze alweer een personal message.

Vorige week is mijn opleiding dan echt weer gestart en het is echt weer heel erg leuk! Ik ben zo blij dat ik in het 2e jaar zit, dat heeft even geduurd ivm studie wissels enzo :) Het is wel echt heel erg druk en ik merk dat mijn prioriteiten weer flink veranderd zijn in vergelijking met de zomervakantie. Dat is natuurlijk logisch, maar het betekent helaas wel dat ik op het moment eigenlijk geen tijd of energie heb om aan mijn blog te werken. (Omdat ik pdd-nos heb heb ik wat extra moeite met verandering en zal het wat langer duren om mijn draai weer te vinden in mijn drukke rooster en om te wennen aan het moeten plannen van alles.)
Verder hielp het ook niet dat mijn laptop de afgelopen twee weken constant moeilijk deed en ik geen internet had :(
Ik ben niet van plan om er meteen helemaal mee te kappen maar er zullen aanzienlijk minder berichten langs komen. Ik vind het echt jammer want ik vond het zo leuk om te bloggen! Hopelijk zal ik hier en daar nog eens tijd vinden om een bericht te schrijven :)
Binnenkort ga ik trouwens éíndelijk op kamers, wat alles dus nóg drukker gaat maken ivm schilderen en meubels zoeken, verhuizen en inrichten. Hopelijk heb ik als ik mijn draai heb gevonden in Den Bosch wel weer tijd over om weer te gaan bloggen!

Dus, please don't unfollow me 'cause I'll be back! :D

Heel veel liefs,
Inge

PS. Op mijn schoolblog zal ik binnenkort weer starten met posten, dus neem daar binnenkort eens een kijkje! :)