woensdag 21 december 2011

Review GOSH pakket!

Afgelopen week deed ik mee met een leuke winactie en raad eens? Ik won! Super leuk! Bij de winactie ging het erom dat je je eigen winterlook maakte en liet zien, ik deed dat door middel van een tekening :)


Ik heb een leuk GOSH winterlook pakket gewonnen en gisteren kwam deze binnen! En ik ga dit meteen voor jullie reviewen :)


Wat zat er nou allemaal in?
- GOSH Light'N Shine Lip Glaze 09
- GOSH Show Me Volume Mascara Black
- GOSH Velvet Touch Eye Liner Waterproof Black Ink
- GOSH Click'N Conceal 03 Dark
- GOSH Waterproof Eye Shadow Base 001 Matt
- GOSH Waterproof Eye Shadow 002 Golden Brown
- GOSH Waterproof Eye Shadow 004 Copper
- GOSH Mono Eye Shadow 010 Light Brown
- GOSH Mono Eye Shadow 009 Copper

Een flink pakket dus!

Laten we maar gewoon beginnen :)

GOSH Light'N Shine Lip Glaze 09


De lipgloss is oranje met voornamelijk goudkleurige shimmers.Pigmentatie is niet zo geweldig, bij mijn swatches onderaan deze post zie je wel dat hij oranje is, maar de swatch is ook best dik aan gebracht. Zodra je de lipgloss op je lippen (zonder iets erop) aanbrengt zie je eigenlijk niet veel meer van dat oranje. Jammer, maar dat heb je met lipgloss. Als je echt het oranje eruit wil laten komen zou ik eerst een lipstick aanbrengen die oranje is of een oranje ondertoon heeft. De gloss plakt heel erg, wat betekent dat hij goed blijft zitten maar persoonlijk vind ik dat toch niet zo fijn. Ik werk liever een keer extra mijn lippen bij dan dat mijn haar aan mijn lippen blijven hangen.
De lipgloss ruikt wel lekker moet ik zegge, het is een lichte, zoete geur die wel lijkt op vanille.
De lipgloss heet Light'N Shine want er zit een lampje in de dop, dus als je de lipgloss open draait en wilt opbrengen heb je altijd goed licht, ook zit er een spiegeltje op de lipgloss (aan de buitenkant van de verpakking natuurlijk). Super handig! Zo kun je heel gemakkelijk even je lippen bijwerken waar je ook bent, en natuurlijk nog even checken of de rest van je make-up nog goed zit.
De lipgloss heeft trouwens een kwastje om de gloss mee aan te brengen, dit vind ik ook wel fijn, je kan best precies werken.


GOSH Show Me Volume Mascara Black


Deze mascara ga ik helaas nog niet reviewen want nouja, mascara's blijven niet zo lang goed en ik vind het zonde om hem nu open te maken en daarna niet te gebruiken dus een review laat nog even op zich wachten! Het is in ieder geval een zwarte mascara bedoeld om volume te creëren in je wimpers. Klinkt in ieder geval wel al goed!

GOSH Velvet Touch Eye Liner Waterproof Black Ink


Als derde zat er een zwart oogpotlood in het pakketje. Om precies te zijn een Velvet touch eyeliner, waterproof, in de kleur Black Ink. De eyeliner brengt soepel en zacht aan, en geeft constant pigment af. Het is zeker geen droog potloodje waar je hard mee moet drukken! Helaas is de eyeliner niet in één keer pikzwart.
Hoewel je het puntje scherp kan slijpen voor een nog preciezere aanbreng (en dunnere lijntjes), stompt het puntje vrij snel weer af.


GOSH Click'N Conceal 03 DarkDan nu een concealer. Deze kreeg ik in de kleur 03 Dark, maar eerlijk gezegd vind ik hem helemaal niet dark! Als je even verder scrollt (of deze tekst/mening even kan onthouden tot zo dadelijk) kun je zien op de swatch foto dat ik de concealer heel dik heb aangebracht zodat de kleur duidelijk is. Als je hem uitveegt dekt hij wel oké. De concealer gaat een beetje in de lijntjes zetten en zoals ik met veel van dit soort producten heb, óf hij dekt en je ziet het zitten, óf hij dekt niet helemaal en je ziet het niet echt zitten op je gezicht.
Toen ik de verpakking zag (03 Dark en de sample kleur op de dop) dacht ik even 'oei'. Ik heb normaal namelijk altijd een lichte kleur nodig. Maar bij het swatchen viel me al snel op dat deze kleur helemaal niet donker is ofzo, beetje gek! Ik vraag me af hoeveel meer kleuren ze hebben van deze concealer. Uiteindelijk is deze kleur zelfs erg licht voor mij, dus let even op in de winkel en probeer zeker eerst de testers uit!
Over het gebruik kan ik verder niet klagen, door op de achterkant van de pen te drukken komt er concealer vrij die in het kwastje terecht komt, best handig en hygienisch al zeg ik het zelf. Ik gebruik al jaren een soortgelijke concealer van de HEMA en die vind ik fijn in gebruik (hoewel je nog wel even met je vingers aan de gang moet, maar oké).

GOSH Waterproof Eye Shadow Base 001 MattDe matte oogschaduw basis is niet echt heel erg mat moet ik zeggen, maar heeft een subtiele glans. Gewoon normaal voor je huid dus, het is niet alsof je oogleden ineens heel erg mat zijn. Hoewel dit niet is wat GOSH belooft, heb ik er geen last van. Matte huid, dat lijkt me niks.
De oogschaduwbasis komt in stick-vorm, en ziet er wit uit. Als je hem aanbrengt blijf je nog wel wat wittigs zien maar je kan de randen goed uitblenden en voor de rest gaat er natuurlijk een kleurtje overheen. Voor lichte kleuren oogschaduw is het dus juist goed dat deze basis je huid lichter maakt!
De stick plakt een klein beetje, maar ook niet heel erg. Als je pigmenten en/of losse glitters gebruikt zou ik dan ook voor een andere, veel plakkerigere/nattere base gaan dan deze, maar voor gewone poederoogschaduws is deze prima. Goed de kleur opdeppen en hij blijft beter zitten dan zonder base. De kleur is dan ook intenser als met zonder base.
Ik moet wel zeggen dat ik deze base nog niet een hele dag gedragen heb dus ik weet niet hoe goed alles op zijn plek blijft zitten, maar ik heb al ervaring met een oudere GOSH oogschaduw basis die hier heel veel op lijkt en die was prima.

GOSH Waterproof Eye Shadow 002 Golden Brown
GOSH Waterproof Eye Shadow 004 CopperDan kreeg ik ook nog twee waterproof eyeshadow sticks, zo te zien ook nog eens Mineral! Leuk, mooie kleuren ook. Ik heb het persoonlijk niet zo op crème oogschaduws, in welke vorm dan ook. Deze blijven namelijk vaak minder goed zitten dan gewone poeder oogschaduws. Omdat ze een beetje klef, nattig (dus crème)  zijn creasen ze erg snel en vegen ze ook snel uit.
Echter, het is wel handig voor even snel make-up opbrengen en het werkt ook prima als gekleurde oogschaduwbasis. De kleuren zijn mooi en redelijk gepigmenteerd. De ene is een soort lichtbruin/gouden kleur die mooi glanst, en de andere is een oranje/koper tint die ook goed glanst. Ze zijn eigenlijk wel te beschrijven als twee metallic tinten.
Ik heb nog geen ervaring met deze oogschaduwsticks op mijn oogleden voor een hele dag, dus ik weet niet zo goed wat ze doen. Ik verwacht eigenlijk toch wel dat ze sneller zullen creasen dan poeder oogschaduw.
Verder lijken deze oogschaduwsticks heel erg op de oogschaduwbasis, qua verpakking en aanbrengen maar op zich ook wel qua substantie, alleen zijn de oogschaduwsticks iets soepeler aan te brengen, ze zijn meer 'crème'.

GOSH Mono Eye Shadow 010 Light Brown
GOSH Mono Eye Shadow 009 Copper
De twee oogschaduws uit het pakketje lijken qua kleur erg op de twee oogschaduw sticks die ik zojuist besproken heb. De ene is een lichtbruine kleur met een klein beetje shimmer en de tweede is een intenste oranje/koper tint, ook met shimmer. De kleuren zijn redelijk gepigmenteerd en voelen lekker zacht. Bij mijn swatches kun je het verschil zien tussen met basis en zonder. Ik moet zeggen dat ik de oogschaduws zeker niet zonder basis aan zou brengen, het voelt niet alsof ze dan goed blijven zitten en de swatches mét oogschaduwbasis zien er ook beter uit qua kleur.


De swatches:
Lipgloss - concealer - eyeliner - oogschaduw x2 - oogschaduw stick x2 - en iets verder op de oogschaduwbasis.

Ik heb de oogschaduwbasis ook in een horizontale lijn op mijn arm aangebracht, de bovenkanten van de swatches van de 4 oogschaduws zijn hier overheen aangebracht.

De swatches kreeg ik helaas niet op de foto zónder flits en toch scherp, dus hier een foto met flits. De producten, met name de oogschaduws, zien er nu wel HEEL erg shimmer uit, maar in het echt met gewoon daglicht valt dat wel mee.


Zo. Wat een enorm lang bericht! Dat zal ik niet veel vaker doen hoor maak jullie maar geen zorgen :P Maar ik vond dit toepasselijk omdat de producten bij elkaar zaten.
Oh wat duurde het lang om dit te schrijven en de producten goed op de foto te krijgen, maar ik heb de smaak toch wel weer te pakken! Ik wil meer!. Ik ben nog steeds niet tevreden met mijn foto's maar gezien ik verhuisd ben moet ik weer opnieuw een plekje vinden... I
k ga hier trouwens ook nog wel een keer een look mee doen denk ik. Maar ik weet nog niet of ik de komende week veel tijd heb voor het schrijven van blogposts in verband met de kerstdrukte.