zondag 26 juni 2011

Look Of The Day: Hello Yellow!


Ik voelde me geïnspireerd, dus bij deze een look! De look is zonnig en fris, perfect voor de zomer!


Ik ben natuurlijk begonnen met de basis, hiervoor heb ik een primer en liquid foundation gebruikt. Daarna heb ik een oogschaduw base aangebracht. De wenkbrauwgel en mijn concealer ben ik eerlijk gezegd vergeten te gebruiken, maar ik heb er eigenlijk geen last van zo.

Voor de ogen heb ik de volgende producten gebruikt:
- Catrice LE Expect The Unexpected contrasting eyeshadow C05 Mustard & Custard
- P2 Eye Dream eyeshadow duo 050 Evening Sun
- Catrice mono 320 Dalai Drama
- Paris Memories eyeshadow palette shade 20
- MNY blush 401 (ik vind dat je deze makkelijk als oogschaduw kan gebruiken)
- Essence oogschaduw 02 Dance All Night sparkling effect
- InColor by Jordana 04 Artic White
- Gosh effect powder Gold Dust
- Essence All Eyes On Me Multi-effect mascara 02 Deep Brown
- Etos Waterproof Kohl Pencil 002 (Bruin)In de rest van mijn gezicht heb ik alleen wat blush aangebracht en lipstick (Catrice Moisture 020 Caramel Beige).

Achteraf had ik in de crease een donkerdere kleur willen toevoegen, een bruin tint denk ik. Voor de wimpers heb ik een bruine mascara gebruikt, voor een wat softer effect, maar ik zie eerlijk gezegd niet zo heel veel verschil, mijn wimpers zijn al vrij donker van zichzelf dus daar ligt het misschien aan. Op mijn waterlijnen heb ik ook een bruintint gebruikt, en eigenlijk vind ik dit helemaal niet zo mooi op de onderste waterlijn, het ziet er een beetje gevlekt uit.
Ik ben verder trouwens blij verrast met deze look! Hij is echt heel fris en zonnig en totally perfect voor de zomer! De warm gele kleur doet mijn ogen nog blauwer lijken dan ze zijn, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!


Ik heb trouwens nog een foto gemaakt van de make-up, en ik vroeg me af of dit misschien een betere manier is van foto's maken? Je ziet in deze foto de bruine tinten in de crease veel beter dan in de andere foto's. Misschien dat ik voortaan maar 3 close-ups in mijn blog zet :P

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waauw supermooie look. & leuke blog, volg je.

Inora zei

Dankjewel! En dankje voor de follow :)

Een reactie posten