zondag 26 juni 2011

Today's Nails: Peach Party!


Vandaag een verfrissende combinatie van 2 nagellakjes; Catrice Apropos Apricot en Essence Nail Art Twin 07 Blair.


Ik heb geen base coat gebruikt, maar ben meteen begonnen met het frisse peach kleurtje Apropos Apricot. Dit lakje is erg dun, dus 3 laagjes waren zeker nodig om het dekkend te krijgen.
Daarna heb ik een flinke laag Essence Nail Art Twin 07 Blair gebruikt, en gezorgd dat de glitters een beetje verdeeld werden. Voor een gelijke verspreiding van de glitters moet je echt even opletten, het is makkelijk om te eindigen met een nagel die half leeg en half zilver is van de glitters.
Dit lakje bevat grote zilveren glitters en kleine regenboog glittertjes.
Als laatste heb ik een top coat gebruikt omdat er toch wat glittertjes bleven uitsteken. Ik heb hiervoor een transparante lak van Maybelline New York gebruikt, namelijk Jade Express Finish Lacquer 01L Transparent.


Het duurt even voordat alles droog is, maar hiervoor is er nog een trucje; Essence Nail Art Express Dry Drops. Dit flesje bevat een vloeistof die ervoor zorgt dat je nagellak sneller droogt. Het is wel opletten! De bovenste laag van je nagellak droogt namelijk snel, maar als je een wat dikkere laag hebt gebruikt dan droogt het onderste niet zo goed. Let dus op dat je niet met je nagels ergens klem komt want dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen!