woensdag 29 juni 2011

Review: Gosh Eyeshadow Trio Pink Sunset


Nog één review voor het slapen gaan!
Zoals in mijn mini shoplog post al vermeld heb ik de Gosh Trio Oogschaduw Pink Sunset gekocht.


Het is een mooie trio van knalrood, paars en roze.

Ik vind de verpakking er zeker op vooruit gegaan, hij is nu minder dik als de vorige trio oogschaduws van Gosh en heeft iets rondere randen. Verder vind ik het nog steeds een leuke verpakking, compact, efficiënt en strak. Ik houd van zwart met transparante verpakkingen! Wel vind ik jammer dat de verpakking nu wel echt heel erg 'plastic' aandoet. Af en toe worstel ik een beetje met het openen, maar dat kan ook aan mij liggen.


De swatches zien er goed uit, vind je niet? De kleuren zijn rijk en vooral rood ziet eruit zoals in het doosje. De kleuren zijn lekker knal en bevatten ook wat shimmer, vooral paars glittert een beetje!
Door het midden loopt een streep oogschaduw base van Manhattan.Dit zijn de swatches na 2 keer vegen met een tissue. Ik vind jammer dat de oogschaduw base hier kennelijk niet zoveel doet, dat had ik niet verwacht. Ik moet wel zeggen dat ik met meer vegen de oogschaduw eigenlijk niet verder weg krijg van mijn arm!

Ik blijf toch het idee krijgen dat ik elke keer toch iets te enthousiast over de swatches veeg omdat er meestal niet zoveel meer overblijft, ik denk niet dat je snel met zulke vage kleuren blijft zitten op je ogen!
Zie dit maar als een 'extreme case'.

Ik heb echt zin om een look te maken!!!

2 opmerkingen:

a1001addictions zei

Ik ben wel benieuwd naar een ooglook met dit palette

Inora zei

Dat komt mooi uit want ik heb er ondertussen al 2 looks mee gemaakt! Kijk maar eens naar mijn nieuwere posts :)

Een reactie posten