donderdag 23 februari 2012

Review: MAC oogschaduw Dalliance


Laatst zat ik weer door wat blogsales te snuffelen en toen kwam ik een paar MAC producten tegen. Leuk! Ik houd van MAC en deze producten kunnen aanschaffen voor minder dan de winkelprijs is altijd leuk. De oogschaduw die ik vandaag laat zien is een 'Mega Metal Eyeshadow', heet Dalliance en komt uit de Limited Edition serie Peacocky.


De verpakking is zoals we die gewend zijn van Mac: simpel, efficiënt en stevig. Het is gemaakt van zwart mat plastic en de deksel heeft een transparant stuk waar je de oogschaduw goed doorheen kan zien. Handig, zo weet je meteen welke kleur het is.


De oogschaduw Dalliance is een hele licht gouden kleur met een metallic finish. Hij voelt een beetje crème-ig aan, en brengt soepel aan. De oogschaduw is goed gepigmenteerd, en je kunt hem vrij subtiel aanbrengen maar ook goed opbouwen. Het is de perfecte highlighter kleur, is op veel manieren te gebruiken, en past waarschijnlijk bij de meeste andere kleuren oogschaduw. Je kunt hem ook erg goed uitblenden en is daarom ook geschikt om te gebruiken als highlighter op je junkbenen of andere plaatsen in het gezicht. Je huid krijgt dan een mooie glans.