woensdag 6 juli 2011

Look Of The Day: Birds Of A Feather - Light & Intense Version


Gisteren nieuwe palettes gekocht van de nieuwe LE van Catrice 'Papagena', vanmiddag een review van het eerste oogschaduw palette en dan nu een look met het tweede oogschaduw palette!
Let trouwens niet op de vreselijke foto hierboven >< Het lukte niet zo om mijn hoofd er een beetje normaal op te krijgen én de look nog een beetje zichtbaar te laten zijn. Ik had helaas mijn gezicht al schoongemaakt toen ik erachter kwam dat ik eigenlijk geen fatsoenlijke foto had, full face :P
Anyway!


Welke producten heb ik gebruikt?
- Gosh Velvet Touch Foundation Primer
- Gosh Lift Me Up! Liquid Foundation 22 Natural
- Essence Lash & Brow gel mascara
- Catrice Lash Plush mascara
- MNY blush 301
- Catrice LE Urban Baroque lipstick C02 Elisabeth
- Catrice LE Papagena Quatro oogschaduw absolute eyecolour C02 Birds Of A Feather
- Catrice LE Pagagena Quatro eyeliner penC02 Papa-Greener
- Manhattan Base Line eyeshadow base long lasting

En voor de intense (tweede) look:
- Etos eyeshadow underbaseDeze eerste look is waar ik mee ben begonnen. Irl is het een iets duidelijkere look qua kleur, zo op de foto valt hij eigenlijk half weg, wat ik best jammer vind. De oogschaduw lijkt hier heel doorzichtig, en je ziet veel van mijn huid er door heen. Ik vind dit effect een beetje gek want de swatches op mijn arm waren best goed, en ik heb nu de oogschaduw base gebruikt die ik bijna dagelijks gebruik (van Manhattan) maar hier valt het best tegen. Vandaar dat ik besloot om eens een andere base hierover heen te doen, namelijk de liquid eyeshadow base van de Etos. Ik heb het gewoon lekker aangebracht bovenop de look die ik al had, en ben eigenlijk dezelfde kleuren op dezelfde plekken aan gaan brengen. Dit keer is het effect vele malen effectiever!Eigenlijk vind ik het verschil wel interessant tussen deze twee looks, maar ik ben veel verraster dat de twee eyeshadow bases zoveel schelen!

2 opmerkingen:

Hermina zei

wauuww wat hebje mooie ogen zeg!;O

ArtByInora zei

Ahw dankjewel! :)

Een reactie posten