maandag 4 juli 2011

Look Of The Day: Coral Phoenix


Een fris en fruitige, intense look met geel, oranje, koraal en roze tinten. De ooglook is gebaseerd op een smokey eye look. Deze look draag ik vaker en ik heb er al veel complimenten op gehad :) Door de oranje tinten is het ook een goede look om een nadruk te leggen op mijn blauwe ogen (oranje is namelijk de complementaire kleur van blauw!).
Ik heb vandaag gekozen voor een beetje ingetogen versie van deze look samen met lekker opvallende lippen, maar zonder een glitter gloss oid en ook niet zoveel blush zodat het nog wel een gepaste look is voor overdag. Met deze look kun je makkelijk een stap verder zetten met wat meer blush, highlighter, misschien zelfs wat glitters (tip: Gosh effect powder gold dust) en een lekker glossje.
De wenkbrauwen kun je nog wat meer pit geven door ze in te vullen met een wenkbrauwpotlood, ik heb het zelf simpel gehouden door alleen een wenkbrauwgel te gebruiken van Essence.
Trouwens, ik heb ook geen eyeliner gebruikt want ik heb snel last van mijn ogen en het was mijn bedoeling later deze dag nog een look te maken, dus lekker je waterlijnen opvullen met een zwart oogpotlood (onder én boven!) helpt ook om deze look wat intenser te maken!


Wat heb ik gebruikt?
- Gosh Velvet Touch Foundation Primer
- Gosh Lift Me Up! liquid foundation 22 Natural
- Manhattan eyeshadow base
- Etos eyeshadow underbase
- Hema liquid concealer 01 (?)
- NYX smoothproof lipstain 16h 495 Endless Spice
- MNY eyeshadow 900A
- Catrice mono eyeshadow 310 Lobster-Lobby.com
- Etos Pick & Refill eyeshadow (geel, oranje en roze)
- Essence Lash & Brow gel mascara
- Catrice Lash Plus mascara
1 opmerking:

Tessa zei

Wat een mooie kleuren! En netjes gedaan ook, ik doe het je niet na :)

Een reactie posten