donderdag 4 augustus 2011

Today's Nails: Tanned Frog (DA 002)


Vandaag een prachtig groen lakje op mijn nagels! Ik zocht een mooi groen kleurtje met shimmer, en nadat ik Catrice's kleurtje 'Sold Out Forever' had geprobeerd (post komt binnenkort), vond ik dit een beetje tegenvallen en dus ging mijn zoektocht verder!

Ik ben uiteindelijk geslaagd voor dit mooie kleurtje bij de DA, het is volgens mij een kleurtje uit de zomer LE van hun eigen merk, dus op=op! Het kleurtje heeft de geweldige naam '002' en dus heb ik er zelf maar eens een naam voor bedacht!


De lak is lekker Kermit de kikker-groen met blauw-groene shimmer. Het glanst ook flink, echt een pluspunt! Het lakje dekt in 2 lagen, ik heb hier dan ook 2 lagen op bovenop een base coat van Essence. Ik heb geen top coat gebruikt want het lakje glanst al heel mooi van zichzelf en nouja, ik lak mijn nagels tegenwoordig toch elke dag opnieuw!
De nagellak lakt lekker soepel en snel, en de droogtijd is normaal. Het is trouwens vrij dun dus je moet opletten dat je niet teveel lak aan het kwastje hebt! Wel even opletten dat je de tweede laag netjes over de eerste laag heen zet, anders krijg je een beetje vreemde geel-groene randen naast je mooie groene kleurtje (kijk maar naar mijn duim). Dit is natuurlijk iets waar je altijd wel op moet letten bij een dun lakje/het aanbrengen van meerdere lagen.